Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
4,6 (22x)
18. 7. 2014
Řecké jehněčí s rýží


> 60 min
4,6 (22x)

Tohle jehněčí chutná nejlépe rovnou z hrnce! Jednoduše ho proto postavte doprostřed stolu a nechte, ať si každý nabírá sám. Podávejte s lehkým salátem.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4219 kcal
  • Bílkoviny 170 g
  • Sacharidy 407 g
  • Tuky 153 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Řecké jehněčí s rýží

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Řecko očima Hany Katzourakisové: Frappé přivezené až ke dveřím a fazoláda jako symbol skutečného Řecka

Hana by o řecké kuchyni mohla napsat román. Už víc než 20 let žije v Aténách a poznává Řecko skrz to nejvděčnější, co nabízí: jídlo. Ne to z hotelového bufetu, ale opravdové: domácí, sdílené a vonící po oreganu. Takové, které vám naservírují v malé taverně se zašlými ubrusy a jako pozornost přidají melounové slupky v medu. Vítejte ve skutečném Řecku – tam, kde se žije pomaleji a jídlo se vychutnává naplno.