Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,0 (284x)
21. 9. 2015
Prošívaná deka
Apetit
Prošívaná deka
Apetit


Snadné
< 60 min
4,0 (284x)

Prošívaná deka v této verzi vás sice nezahřeje na těle, ale na duši rozhodně ano. Navíc tento recept nemusíte nikterak složitě vážit, protože vám jako odměrka postačí hrníček a lžíce. Prošívaná deka s tvarohem je klasická buchta na plech, která potěší každou návštěvu. Cesta k efektnímu vzoru na téhle skoro už klasice domácího pečení je až hravě jednoduchá! 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na tvaroh

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 829.83 kcal
  • Bílkoviny 23.67 g
  • Sacharidy 120.33 g
  • Tuky 27.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(284 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Dana Beňušková profile image
Dana Beňušková
12.07.2015 18:16

Koláčik krásne vyzerá a výborne chutí. Rada pečiem a preto už čítam len zoznam ingrediencí ale v tomto recepte v zozname chýba pol hrnčeka vlažnej vody na čo som pri prvom pokuse doplatila. Inak doporučujem!

Ilona Zelenková profile image
Ilona Zelenková
23.04.2015 10:26

Dělala jsem dle receptu a musím říct, že je skvělá, dnes udělám repete :-D

Jana Harazimová profile image
Jana Harazimová
22.02.2010 14:38
koláč jsem dělala o víkendu, zmizel velmi rychle :-)
Daniela  Kolářová profile image
Daniela Kolářová
18.04.2010 16:53
Prošívanou deku jsme si velmi oblíbili ! Je výborná :-)
  profile image
cibulinecka
17.06.2009 15:23
tak jsem dostala na tu deku takovou chut,že spěchám si upéct.Dám vědět,jak se povedla.
  profile image
kacacek
15.06.2009 16:25
Prošívanou deku můžu vřele doporučit. I když nemám zdobící sáček, skvěle poslouží igelitový pytlík. ;-) A koláč je výborný.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/5

Květen 2008