Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,8 (13x)
25. 8. 2016
Převrácené ananasové koláčky
Apetit
Převrácené ananasové koláčky
Apetit


Snadné
< 60 min
4,8 (13x)

‚Převrácené‘ dezerty mají zvláštní půvab: pečou se náplní dolů, takže zkaramelizuje a získá báječnou pikantní chuť, a těsto zase nemá šanci přichytit se. Pokud chcete vysloveně moderní, stylový dezert na party, přidejte kokos a rum a koláčky upečte jednotlivě ve formičkách.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na náplň

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 815.17 kcal
  • Bílkoviny 11.5 g
  • Sacharidy 96.83 g
  • Tuky 39.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
04.09.2007 16:14
Recept se nachází v č.1/06, str.55
  profile image
Eva
13.09.2006 12:00
Když dám podle receptu dolu krém, na to ananas a pak těsto a koláčky po upečení obrátím, tak těsto zůstane dole, pak bude ananas a nahoře krém a ne jako na obrázku. Nechtělo by to spíš ananas, krém, těsto?
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/1

Leden 2006

Související články

ananas

Tropické ovoce: ananas

Ananasovník chocholatý je bylina, která roste z přízemní růžice. Mezi největší producenty ananasu patří Thajsko, Filipíny a Brazílie a báječně sladké plody rostou také na Havaji. Pojďme poctít toto exotické ovoce skvělými kuchyňskými úpravami.