Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,4 (36x)
18. 7. 2014
Pórková polévka se smetanou
Apetit
Pórková polévka se smetanou
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,4 (36x)

Pórková polévka se smetanou je naprosto bez lepku. Právě rozmixovaná zelenina tuto polévku zdravě zahustí. Zjemnit ji můžete jako my smetanou a navíc jí ozvláštnit opečenými chlebovými krutony. Krémová zeleninová polévka přijde vhod jako sytá zeleninová večeře nebo tradiční chod před hlavním jídlem.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 161 kcal
  • Bílkoviny 5.25 g
  • Sacharidy 18.75 g
  • Tuky 6.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Karolina Konečná & Kateřina Švejdová, z vydání Apetit 2009/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Eliška  Kolářová profile image
Eliška Kolářová
24.11.2014 12:07

Naprosto jednoduchá a dokonalá polévka :) děkuji.

Jana Kopřivová
20.10.2015 11:18

My také :)

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/3

Březen 2009

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.