Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,5 (24x)
22. 3. 2016
Pomerančový perník s vločkami a ořechy


Velmi snadné
> 60 min
3,5 (24x)

Stačí smíchat suroviny, vlít těsto na plech… a postavit na kafe.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1396 kcal
  • Bílkoviny 16 g
  • Sacharidy 181.5 g
  • Tuky 67.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
kuse
03.09.2017 19:26

Podle mě tam teda chybí vejce :-)

  profile image
sopranek
09.03.2009 13:14
napad znel skvele, vysledek jiz vypadal hure. dle meho nazoru v receptu neco chybi neb ja mam doma podomacku vyrobene musli tycinky, nikoli pernik. Ale chut je dobra:-)
  profile image
janina
15.06.2008 17:31
Poučila jsem se ze všech dosud vložených příspěvků, cukr stáhla na 100g, pekla na pečícím papíru, marmoškou potela poskromnu a výsledek je moc fajn. taková "musli" dobrota. je fakt, že stačí kousek - sladká je pořád - ale jak se v puse rozleží, je to žůžo...
  profile image
maruska
21.11.2007 19:35
Nám tedy perník chutnal. Dala jsem míň cukru a navrch jsem nemazala marmeládou a bylo to skvělé. Určitě zdravější mlsání než "sladké těsto". Jen se po něm zaprášilo :o)
  profile image
kájinka
24.11.2007 14:02
Nevím tedy proč se v receptu tento výtvor označuje jako perník. Nicméně chuťově je výborný (ale dávejte jen polovinu cukru), vážně skvělá chuť. Jediný háček - nešel z plechu ven. Možná tedy použivejte raději pečící papír.
  profile image
Alena
21.11.2007 08:38
Recept se nachází v č. 2/07, str.42
  profile image
monika
20.11.2007 12:23
ja jsem tedy nebyla spokojena vubec a shodla jsem se i s kamaradkou. naprosty neuspech - tvrde, preslazene (a to jsem tam davala mnohem min cukru nez bylo v navodu), lepive. tadeji nezkousejte! :-)
  profile image
Marťa
21.11.2007 17:52
Naprosto se souhlasím s Monikou. Lepivé, přeslazené a hlavně strašně tvrdé, nakonec jsem musela vyhodit i plech, protože perník nešel vůbec z plechu vyklopit. Peču často a s chutí hlavně kynuté koláče a buchty a tohle se mě vážně ještě nestalo

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/2

Únor 2007

Související články