Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (7x)
18. 7. 2014
Polévka z pštrosího krku
Apetit
Polévka z pštrosího krku
Apetit


Snadné
> 60 min
4,1 (7x)

Když jsem šla prvně na trh, viděla jsem tam prodávat chlazené pštrosí krky z moravské farmy. Řekla jsem si, že by se dobře hodily na vývar. A opravdu – pštrosí vývar chutná podobně jako ten z hovězího masa nebo z kachních krků. Zeleninové natě použijte jen tehdy, když jsou zdravé a krásně zelené – poškozené či zažloutlé vyhoďte.


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 79.38 kcal
  • Bílkoviny 2.75 g
  • Sacharidy 11.25 g
  • Tuky 1.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/9

Sladké babí létoHitparáda dětských jídel10 biověcí, které musíte mítŠťavnaté pečeněCo uvařit z tržiště

Související články

Pštrosí farma Wieder: Se svolením majitele

Příběh Pštrosího Vršku Wieder: Maso z první české pštrosí farmy si oblíbil i Radek Kašpárek

Ve Služovicích, devět kilometrů severovýchodně od Opavy, se rozprostírá rodinná farma, kde můžete obdivovat majestátní pštrosy a kde vznikají produkty, které si oblíbili nejen milovníci kvalitního masa a vajec, ale i velmi nároční gurmáni. Pod taktovkou Pavla Wiedera juniora zde pštrosi žijí v prostředí, které respektuje jejich přirozené potřeby, a nabídka farmy odráží vysoké standardy kvality i udržitelnosti.