Když jsem šla prvně na trh, viděla jsem tam prodávat chlazené pštrosí krky z moravské farmy. Řekla jsem si, že by se dobře hodily na vývar. A opravdu – pštrosí vývar chutná podobně jako ten z hovězího masa nebo z kachních krků. Zeleninové natě použijte jen tehdy, když jsou zdravé a krásně zelené – poškozené či zažloutlé vyhoďte.
Suroviny
K podávání
Na 1 porci
- Energie 79.38 kcal
- Bílkoviny 2.75 g
- Sacharidy 11.25 g
- Tuky 1.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/9
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/9
Sladké babí létoHitparáda dětských jídel10 biověcí, které musíte mítŠťavnaté pečeněCo uvařit z tržiště