Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,7 (9x)
24. 8. 2023
Letní fazolová polévka s bulgurem
Immediate Media
Letní fazolová polévka s bulgurem
Immediate Media


Velmi snadné
< 30 min
4,7 (9x)

V jedné chutné a bleskově připravené polévce si můžete dopřát všech pět z pěti doporučených denních dávek zeleniny. Pokud si ji připravíte dopředu, bulgur nasákne poměrně hodně tekutiny, takže neváhejte přidat trochu vody, aby trochu zřídla (nebo ji jezte jako letní eintopf).


Nezhasínat obrazovku

Porce

2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 386 kcal
  • Bílkoviny 18 g
  • Sacharidy 51 g
  • Tuky 11.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Letní fazolová polévka s bulgurem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.