Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,8 (11x)
17. 1. 2018
Pizza s hříbky a bazalkou
Apetit
Pizza s hříbky a bazalkou
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
3,8 (11x)

Než vyndáte pizzu z trouby, můžete hosty uvítat studenými předkrmy – olivami, sušenými rajčaty, salámem... A až pak pizzu vytáhnete, dobře ji hlídejte, aby nezmizela dřív, než stačíte svolat všechny hosty ke stolu.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1092 kcal
  • Bílkoviny 63 g
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 84 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2014/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/11

Rychlé večeře z troubyŽhavé chilli papričkySváteční husaPodzimní koláčePomalé pečeníHusté a syté polévkyPravé italské rizotoJedlé dárky

Související články

20241010_KH_Čištění_hub_foto-3.webp

Jak správně čistit houby: Nejčastější chyby, které díky našim tipům už nebudete dělat

V lese se dají strávit celé hodiny, ale opravdová práce často začíná až doma – při čištění hub. Na kloboucích i nohách totiž ulpívá hlína, jehličí a zbytky rostlin, které mohou ovlivnit výslednou chuť jídla. Navíc houby snadno nasávají vodu, čímž ztrácejí pevnost, vůni i typickou texturu. Správná technika čištění je proto klíčem k tomu, aby zůstaly nejen chutné, ale také dobře připravené pro další zpracování.