Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (6x)
25. 7. 2014
Pistáciové kulfí s mangem
Apetit
Pistáciové kulfí s mangem
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (6x)

Vyrobte si smetanovou zmrzlinu po indicku! Dostanete symfonii chutí pistácií, manga a růžové vody. Dokonalé!


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 433.83 kcal
  • Bílkoviny 7.83 g
  • Sacharidy 47.5 g
  • Tuky 23.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/7

Červenec 2008

Související články

Testování dubajské čokolády

Čeští cukráři testovali 15 dubajských čokolád: Krásné obaly zklamání nepřebily

Když cukrářka Helena Fléglová přivezla z Dubaje patnáct tamních čokolád, čekala se exkurze do světa orientálního luxusu a neotřelých chutí. Výsledek? Porota složená z chocolatiéra Jakuba Vobořila, cukrářek Heleny Fléglové a Karolíny Hávové a redaktorky časopisu Apetit Kateřiny Kočičkové zůstala v rozpacích. Skoro nic z očekávané pompéznosti se nekonalo – a čokoládová realita byla výrazně méně sladká, než by si kdo přál.