Vánoční klasika. Medové perníčky měkké hned po upečení nemusí být věda. Stačí ten správný recept na těsto a perníčky budou opravdu měkké ihned. Žádné čekání, ani dlouhé přípravy. S naším postupem se vám zcela jistě podaří na jedničku. Pod receptem najdete i tipy na nejlepší bílkovou polevu, takže i zdobení zvládnete raz dva. Připravte si vykrajovátka, jdeme na to!
Videorecept
Suroviny
Na těsto
Na polevu
Na 1 porci
- Energie 77.2 kcal
- Bílkoviny 2.08 g
- Sacharidy 11.5 g
- Tuky 2.24 g
Postup přípravy
Autor: Hera, z vydání Apetit 2010/12
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/12
Cukroví pro rok 2010Delikátní foie gras3× vánoční menuDárečky z kuchyně