Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,5 (747x)
20. 11. 2018
Perníčky
Apetit
Perníčky měkké hned po upečení
Apetit


Snadné
< 60 min
4,5 (747x)

Vánoční klasika. Medové perníčky měkké hned po upečení nemusí být věda. Stačí ten správný recept na těsto a perníčky budou opravdu měkké ihned. Žádné čekání, ani dlouhé přípravy. S naším postupem se vám zcela jistě podaří na jedničku. Pod receptem najdete i tipy na nejlepší bílkovou polevu, takže i zdobení zvládnete raz dva. Připravte si vykrajovátka, jdeme na to!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
1 dávka
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1 dávka

Na těsto

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 77.2 kcal
  • Bílkoviny 2.08 g
  • Sacharidy 11.5 g
  • Tuky 2.24 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Hera, z vydání Apetit 2010/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(747 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/12

Cukroví pro rok 2010Delikátní foie gras3× vánoční menuDárečky z kuchyně

Související články