Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,0 (20x)
18. 7. 2014
Pečený marinovaný losos


Snadné
> 60 min
3,0 (20x)

Při přípravě tohoto pokrmu jsme se inspirovali receptem na marinovaného lososa gravlax. Naloženého lososa pak ještě krátce opečte a podávejte s tradiční severskou koprovohořčičnou omáčkou.


Nezhasínat obrazovku
Pro 8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7972 kcal
  • Bílkoviny 275 g
  • Sacharidy 1155 g
  • Tuky 152 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,0/5

Hodnocení receptu

3,0/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/5

Jídla z pánve wokNejlepší halušky s brynzou7x chřestSvatba ve vlastní režiiSnadné dezerty z plechu