Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,8 (6x)
18. 7. 2014
Pečené vepřové ocásky s kedlubnovým zelím
Apetit
Pečené vepřové ocásky s kedlubnovým zelím
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,8 (6x)

Zkuste si upéct vepřové ocásky potřené česnekem. Jejich chuť výborně doplní kedlubnové zelí.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na kedlubnové zelí

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 657.5 kcal
  • Bílkoviny 88.5 g
  • Sacharidy 21.25 g
  • Tuky 22.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/2

Únor 2009