Recept na pečená žebra s bramborami je vymyšlen tak, aby se dělal sám a vy si mohli užít krásnou zimní procházku nebo vyrazit na běžky. Budete mít dost času si užít sněhu a vrátíte se k hotovému jídlu. Maso se bude rozpadat a s přílohou si nemusíte lámat hlavu, protože je už součástí pokrmu.
Suroviny
Na brambory
Na recept
- Energie 4699 kcal
- Bílkoviny 404 g
- Sacharidy 209 g
- Tuky 304 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/1

Recept je z vydání:
Apetit 2023/1
S lednovým Apetitem, který vychází už 15. 12. 2022, můžete do nového roku s číslovkou 2023 vykročit s lehkou hlavou a jistým krokem. Nebojte se, nebudeme po vás chtít žádná předsevzetí. S novým vydáním totiž žádné trápení hlady nehrozí. Naplnili jsme ho pestrými recepty plnými chuti, při jejichž tvorbě jsme se snažili myslet nejen na výživnost, ale také šetrnost k rodinnému rozpočtu. Těšit se můžete na rychlé večeře s luštěninami, inspiraci, co uvařit, abyste se po návratu ze zimních radovánek rychle zahřáli a dobili energii, nebo nebo nápady, jak využít třeba tvaroh naslano, zdravý kadeřávek nebo cenově dostupnou kořenovou zeleninu. Pokud se chcete opravdu rozmazlit, správnou volbou bude brunch plný dobrot nebo dezerty z exotického ovoce lahodící oku i chuťovým buňkám. Nechybí ani originální silvestrovské drinky a skvostný pohár, který bude ozdobou každé oslavy. V lednovém Apetitu najdete také přehledný rejstřík všech receptů roku 2022. Apetit, napsáno s chutí.