Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 90 min
4,3 (22x)
8. 8. 2018
Pečená brambora s čedarovým dipem se slaninou a cibulkou
Apetit
Pečená brambora s čedarovým dipem se slaninou a cibulkou
Apetit


Velmi snadné
< 90 min
4,3 (22x)

„Pečená brambora je moje srdcovka. Zamilovala jsem se do ní ve Velké Británii. Před rokem jsem se na Apetit pikniku kochala a přemýšlela, s čím bych se jako prodejce mohla sama blýsknout. Pak mi osud přihrál do cesty obří pec a já si řekla, že je na čase, aby si brambora z pece získala na českém trhu své zasloužené místo,“ prozradila nám Jana Pajová, jejíž pečené brambory nás uchvátily na 7. Apetit pikniku.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5981 kcal
  • Bílkoviny 70 g
  • Sacharidy 102 g
  • Tuky 585 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/8

Se srpnovým Apetitem si druhou polovinu prázdnin pořádně užijete! Najdete v něm nové originální nápady, jak naložit s letní úrodou, jak v kuchyni využít rozličné oleje, které dokáží pozvednout pokrm na novou úroveň, či co uvařit rodině k večeři ve všední den. Nechybí ani recepty na neodolatelné dezerty s ovocem a bylinkami nebo chladivé domácí nanuky, které osvěží a uchvátí nejen děti, ale i dospělé. Těšit se můžete také na ohlédnutí za naprosto nezapomenutelným 7. ročníkem Apetit pikniku. Apetit, napsáno s chutí.