Recept na tohle výborné cukroví dostala naše bývalá výtvarná ředitelka Pavla od své tchyně, která ji naučila péct spoustu vynikajících sladkostí. Při přípravě je důležité použít co nejkyselejší marmeládu, chutě pak spolu báječně kontrastují!
Suroviny
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4525 kcal
- Bílkoviny 87 g
- Sacharidy 553 g
- Tuky 204 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2011/12
3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta
Komentáře
Prosím jak dlouho a na kolik stupňu se to suší? Já sušila víc než půl hodiny na 100C a když jsem začala krájet, tak z pod krusty vytekly ještě neupečené žloutky..
Dobrý den. Kolegyně Pavla, autorka receptu mi na váš dotaz odpověděla, že přesná doba sušení se nedá přesně určit. Záleží totiž nejen na troubě, ale také na vrstvě, která by měla být tenká a rovnoměrně rozprostřená. Doporučuje sušit klidně i hodinu na 100 stupňů, případně na 120. Ona sama po půl hodině zkouší krustu promáčknout a když zjistí, že není hotová, suší dál. Snad vám rada pomohla.