Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,6 (31x)
17. 1. 2018
Ostré těstoviny se slaninou a ricottou
Apetit
Ostré těstoviny se slaninou a ricottou
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,6 (31x)

Blesková večeře, díky které budete mít víc času užít si všechnu prázdninovou zábavu. A taky – tyhle těstoviny se dají vařit třeba i v kotlíku u stanu či v jiných polních podmínkách. Ostré těstoviny se slaninou a ricottou se stane vaším nepostradatelným letním receptem.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2288 kcal
  • Bílkoviny 122 g
  • Sacharidy 227 g
  • Tuky 97 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Monika Bauerová profile image
Monika Bauerová
22.07.2015 13:32

Dnes jsme vyzkoušeli... a chválíme redakci! Vynikající rychlý recept. Pro zeleninové nadšence, jako jsem já, ještě klidně přidejte ke své porci pár pokrájených třešňových rajčátek.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/7

Prázdninová hitparádaGrilování5x burgerOpojné sangrieKoláče s ovocem

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.