Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,6 (30x)
17. 1. 2018
Ostré těstoviny se slaninou a ricottou
Apetit
Ostré těstoviny se slaninou a ricottou
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,6 (30x)

Blesková večeře, díky které budete mít víc času užít si všechnu prázdninovou zábavu. A taky – tyhle těstoviny se dají vařit třeba i v kotlíku u stanu či v jiných polních podmínkách. Ostré těstoviny se slaninou a ricottou se stane vaším nepostradatelným letním receptem.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2288 kcal
  • Bílkoviny 122 g
  • Sacharidy 227 g
  • Tuky 97 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(30 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/7

Prázdninová hitparádaGrilování5x burgerOpojné sangrieKoláče s ovocem

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.