
< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš

< 60 min
4,2
Kološvárské zelí

< 10 min
3,7
Reuben sendvič

< 45 min
3,9
Zelné placky se salátem a dipem

> 60 min
0,0
Segedínský guláš z hovězího

< 75 min
3,3
Kundrfály

< 60 min
5,0
Opékané škubánky naslano s kysaným zelím

< 30 min
4,6
Brambory na způsob strapaček

< 60 min
0,0
Jednoduchá kyselica s fazolemi
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze