Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,6 (70x)
18. 7. 2014
Omáčka z červeného vína
Apetit
Omáčka z červeného vína
Apetit


Snadné
< 30 min
3,6 (70x)

Rychlá a jednoduchá omáčka k rostbífu nebo grilovanému steaku. Vinná omáčka k masu dodá vašemu jídlu tu pravou ‚šťávu‘ a z vás udělá mistry kuchaře. Nepodceňujte kvalitu vína, čím lepší bude, tím více vám omáčka bude chutnat.


Nezhasínat obrazovku
2-3
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2-3
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 255 kcal
  • Bílkoviny 5.5 g
  • Sacharidy 15.5 g
  • Tuky 14 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(70 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Švestková omáčka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/9

Září 2008