Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,5 (13x)
13. 6. 2023
Odpalované knedlíky s jahodami
Apetit
Odpalované knedlíky s jahodami
Apetit


Snadné
< 60 min
4,5 (13x)

Bez jahodových knedlíků si léto neumíme představit. Tvarohové jsou absolutní klasika, ale odpalované mají řadu výhod – na surovinách vyjdou levněji, a kdo nerad sladké, tomu ze stejného těsta lehce připravíte noky naslano. K podávání jsme zvolili tvrdý tvaroh a jahodový rozvar. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na jahodový přeliv

Na knedlíky

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3164 kcal
  • Bílkoviny 88 g
  • Sacharidy 406 g
  • Tuky 122 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/6

Červnový Apetit (v prodeji od 19. května) je naší ódou na přicházející léto a také pozvánkou do gurmánského světa plného chutí. Ty s námi můžete objevovat prostřednictvím Dnů Apetit, týdenního online festivalu toho nejlepšího jídla a pití, který si lze užít z pohodlí svého domova. Týden výhodných nákupů, slev a dárků vyvrcholí v sobotu 18. června 11. Apetit piknikem. Přijměte naše pozvání a dorazte za námi do pražské Grébovky. A jaká inspirace vás čeká na stránkách červnového vydání? Vychutnejte si s námi večeře s těstovinami či ty nejlepší jahodové recepty z naší nové kuchařky, uspořádejte pro přátele hostinu pod širým nebem, naučte se kouzlit s tortillami, zpracovat kedlubnové listy nebo připravit pravé italské rizoto. Podělíme se s vámi i o recepty na luxusní snídaně a naše tajné finty, jak děti bez nátlaku naučit jíst více luštěnin či zeleniny.  Těšit se můžete i na rozhovor s čerstvou vítězkou soutěže Peče celá země Martinou Kynstlerovou. Apetit, napsáno s chutí.

Související články