Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
5,0 (4x)
23. 3. 2016
Nudlový ,švédský stůl'
Apetit
Nudlový ,švédský stůl'
Apetit


Snadné
< 30 min
5,0 (4x)

Tenhle recept vznikl po návštěvě čínské restaurace. Děti byly nadšené, když si mohly dětskými tyčinkami naložit jídlo, na jaké mají chuť. Navíc toho takhle snědí o dost víc, než kdyby dostaly celé jídlo najednou jako obvykle…


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 422.75 kcal
  • Bílkoviny 25.5 g
  • Sacharidy 51.75 g
  • Tuky 11 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Nudlový ,švédský stůl'

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Pytt i panna (švédský miš-maš)

Pytt i panna: švédský mišmaš, který promění i zbytky v královskou večeři

Brambory, maso, cibule a pánev. Na první pohled obyčejná kombinace, ale ve Švédsku z ní vznikla legenda jménem pytt i panna – „kousky na pánvi“. Jídlo, které se zrodilo ze zbytků, dnes patří k nejmilovanějším pokrmům Skandinávie. Najdete ho na stolech v domácnostech, restauracích i v mrazících boxech v supermarketu. Největší kouzlo pytt i panna ale spočívá v tom, že na něj nikdy nepotřebujete přesný recept.