Snadný a rychlý dezert, který budou milovat hlavně děti. Nepečený jablkový dort s pudinkem a piškotami vás rázem vrátí do dětských let. Osvědčený recept na slavný retro dort je tu!
8
Suroviny
8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 505.63 kcal
- Bílkoviny 4.13 g
- Sacharidy 87.25 g
- Tuky 15.13 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2008/9
Září 2008
Komentáře
Cukr (dala jsem 5 lžic) jsem rozpustila na kousku másla a nechala ho mírně zkaramelizovat, pak jsem vsypala jablka, rychle promíchala a dál postupovala podle receptu. Přidala jsem do receptu skořici a pudink jsem rozmíchala ve 200 ml vody a 200 ml ananasového džusu - lze asi použít jakýkoli džus, tento jsem měla zrovna doma.
Je to moc dobré, nejtěžší část tohoto receptu je najít a vylovit hřebíček. Doporučuju mělčí, širší hrnec. Tam se to hledá líp :-)