Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,7 (34x)
18. 7. 2014
Nadýchaná jasmínová rýže
Pixabay.com
Nadýchaná jasmínová rýže
Pixabay.com


Snadné
< 60 min
3,7 (34x)

Dobře uvařená kvalitní rýže skvěle doplní nejen čínské speciality. Pokud nemáte rýžovar a rádi byste se naučili, jak připravit nadýchanou rýži, pak tady je recept, se kterým se ryže vždy povede.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 172.5 kcal
  • Bílkoviny 4 g
  • Sacharidy 39.5 g
  • Tuky 0.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/2

Únor 2008

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.