Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (56x)
18. 7. 2014
Karamelové brownies s čokoládovou mřížkou


Snadné
> 60 min
4,3 (56x)

Zamilujete se!


Nezhasínat obrazovku
18 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

18 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 376.94 kcal
  • Bílkoviny 6.83 g
  • Sacharidy 42.67 g
  • Tuky 19.11 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(56 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Ivana Radějová profile image
Ivana Radějová
15.02.2022 13:29
Hrozné, normálně čokoládová buchta. Pekla jsem jenom 35 minut na horký vzduch, a to ještě nejdřív na 160, pak jsem ubrala na 150 a bylo to úplně propečené, navíc dost vysoké na uvedené rozměry plechu. Klidně mohl být plech větší a pekla bych max 20 minut. Dala jsem jenom 250g cukru a je to i tak dost sladké. Vůbec se to nepodobá brownie, příště opravdu jiný recept, těch 5 hvězdiček jako hodnocení mě zmátlo. Aspoň varování pro ostatní :)
  profile image
iwuska
15.07.2010 15:55
Chtěla bych se zeptat těch, kdo tento recept již připravovali.opravdu jste to pekli 45 minut?brownies by přece mělo být uvnitř vláčné, skoro tekuté a po 45 minutách z toho bude normální buchta.nebo ne? díky za radu:-)
  profile image
Sabina
29.05.2008 09:32
Musím uznat, že nic lepšího sladkýho jsem asi nejedla. Ten karamel a ořechy v tom jsou prostě dokonalý. Můžu jedině doporučit. Jen dávat pozor na to, aby se to nepřepeklo.
  profile image
Alena
04.09.2007 21:05
Recept se nachází v č.4/06, sp.příl. Čokoláda str.8
  profile image
jirka
08.06.2007 18:32
Co jsou měkké karamely? Které si mám koupit?
  profile image
Andy
09.06.2007 09:26
Zkuste třeba karamelky Toffo od Orionu. 90 gramů stojí, nejsem si jista, 10-15 korun
  profile image
dollsteak
13.07.2010 21:15
ja som použila tiež tie od Orionu a boli výborné, možno použiť aj klasické poľské krovky, tiež sa mi osvedčili, snáď najlepší recept na koláč, doporučujem všetkým ktorí chcú zapôsobiť :) na Valentína som na vrch spravila srdce z polovičiek jahôd a až na to dala karamelovú polevu, bolo to veľmi dobré a kontrast tmavej čokolády a karamelu s osviežujúcimi jahodami je neopísateľný :)
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/4

Duben 2006