Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,3 (16x)
18. 7. 2014
Mozzarella v balíčku
Apetit
Mozzarella v balíčku
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,3 (16x)

Sněhobílý sýr se stal téměř synonymem italské kuchyně. Základními znaky mozzarelly jsou pružnost a mimořádně čistá, jemná chuť. Kde se tahle pochoutka vzala a jak z ní dostat maximum?


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1043.5 kcal
  • Bílkoviny 40.5 g
  • Sacharidy 163.5 g
  • Tuky 24 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
13.12.2007 08:32
Recept se nachází v č. 4/07, str. 70
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007

Související články

shutterstock_2163363799.jpeg

Tipy na nejlepší smažák: Od klasiky přes variantu se šunkou až po lahůdku z fritézy

Smažený sýr, pro mnohé z nás prostě a jednoduše „smažák“, je ikonou českých hospod i domácích kuchyní. Základní verzi zná každý: širší plátek sýra, trojobal, olej, tatarka a vařené brambory nebo třeba hranolky. Ale jak připravit smažák tak, aby byl zlatavý, křupavý, uvnitř dokonale tekutý, ale hlavně aby nevytekl? A kde se vlastně zrodil jeho věhlas? Pojďme se podívat na fenomén smažáku zblízka – od jeho historie po moderní vychytávky.