Sestavit třípatrový dort je oříšek. Pomohou vám plastové či dřevěné výztuže a pořádné vychlazení jednotlivých pater. Jedině tak docílíte krásného a stabilního dortu. Elegantní vzhled, hladké linie a něžné květiny – u zdobení svatebního dortu rozhodně platí, že méně je více.
Suroviny
Na ovocný krém
Na máslový krém
Na dokončení a ozdobení
Dále budete potřebovat
Na recept
- Energie 17092 kcal
- Bílkoviny 93 g
- Sacharidy 3329 g
- Tuky 350 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/5
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/5
Díky květnovému číslu se můžete seznámit s redakcí, vyzkoušet naše aktuální receptové hity a oslavit s Apetitem 13. narozeniny! Také se snadno a rychle naučíte upravit opravdovou hvězdu sezony – český chřest, vařit s čerstvými bylinkami a sbírat plané kvítí. Pod vedením šéfkuchaře Libora Krušinského hravě připravíte dokonalé jarní menu jako z luxusní restaurace. S květnovým Apetitem také bleskově podlehnete kouzlu oblíbené superpotraviny, avokáda! Vyladěné recepty vám pomohou s noblesou zvládnout i jednu z největších pekařských výzev, tedy přípravu sladkého baru na svatbu včetně třípatrového dortu. Apetit, napsáno s chutí.