Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (50x)
19. 2. 2016
Mexický čokoládový cop
Apetit
Mexický čokoládový cop
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (50x)

Chuť kakaové náplně je po prvním ochutnání velmi výrazná, ale v kombinaci s cukrovou skořicovou krustičkou a měkkým těstem neodolatelná.


Nezhasínat obrazovku
Na asi 12 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na asi 12 kousků

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3117 kcal
  • Bílkoviny 72 g
  • Sacharidy 155 g
  • Tuky 233 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(50 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/9

Snídaně & svačinyDezerty babího létaJídla z mrazákuVzpomínky na prázdniny

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.