Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)
12. 7. 2017
Meruňková zavařenina podle babičky
Apetit
Meruňková zavařenina podle babičky
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Meruňkovice podpoří skvělou chuť ovoce, ale také napomůže konzervaci, protože alkohol zabrání kvašení.


Nezhasínat obrazovku
2x0,5l sklenice
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2x0,5l sklenice
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1060 kcal
  • Bílkoviny 5 g
  • Sacharidy 235 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
07.07.2008 11:45
Recept se nachází v č.9/05, str.40
  profile image
Eva
18.06.2008 21:28
Pri priprave merunkove zavareniny pouzivam horkou vodou umyte sklenicky a vyvarena vicka. Po naliti zavareniny a zavreni sklenic otocim dnem vzhuru a necham zcela vychladnout. Jeste mi nezplesnivela ani jedna sklenicka. Je to rychle a jednoduche....

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/9

Září 2005

Související články

džem

Oprašte zavařeniny!

U většiny z nás stojí na nejnižší poličce ve spíži sbírka zavařenin, kterou jsme nashromáždili při návštěvách příbuzných a na jejíž víčka ve sledu měsíců akorát usedá prach. Vykliďte tedy špajzku a zužitkujte kompoty a marmelády do lahodných pokrmů.