Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (23x)
18. 7. 2014
Šípková zavařenina
Apetit
Šípková zavařenina
Apetit


Snadné
> 60 min
4,5 (23x)

Nenápadná a nevtíravá chuť plodů šípkové růže vydá své skryté tajemství jen pečlivou a pracnou přípravou. Ale výsledek stojí za to.


Nezhasínat obrazovku
4-5
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-5
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1566.75 kcal
  • Bílkoviny 7.5 g
  • Sacharidy 350.75 g
  • Tuky 0.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(23 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
masulam
12.10.2009 08:54
podle mého loňského vaření šípkové zavařeniny je lepší syrové šípky očistit a vyškrábat pecičky. Pasírování a odstraňování pozdější je strašně zdlouhavé. Helena
štěpánka vlková profile image
štěpánka vlková
30.09.2009 14:46
Je prostě skvělá. Sice jsem si blahořečila, že mám doma robota na pasírování, protože mamka doma zavařeninu pasírovala přes sítko a stejně se jí tam dostaly chloupky a semínka. Ale robotem šla práce pěkně rychle od ruky :-) A vánoční linecké se šípkovou zavařeninou bylo bezkonkurenční. Letos jdu trhat šípky zase!!!!
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/9

Září 2008

Související články

šípky

S šípky ku zdraví

Vyrazte na podzimní procházku a otrhejte bohatě obsypané šípkové keře. Nemusíte se bát, že kvůli špičatým trnům usnete jako Šípková Růženka. Obyčejné píchnutí rozhodně stojí za košík s plody plnými vitaminů.