Nová registrace Zapomenuté heslo

< 20 min
4,3 (9x)
18. 7. 2014
Jahodová zavařenina


< 20 min
4,3 (9x)

Vařená podle starobylého receptu, nejšťavnatější, nejčervenější a také nejkrásnější. Zkuste ji také, je i nejlepší! Voňavá zavařenina postupně zrosolovatí, a to díky pektinu v rybízu, který jí také dodá pikantní navinulou chuť. Jestli ji nevymlsáte rovnou ze skleničky, dejte si ji s čerstvým pečivem.


Nezhasínat obrazovku
na 1,5kg
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1,5kg
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6920 kcal
  • Bílkoviny 10 g
  • Sacharidy 1690 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
05.09.2007 09:17
Recept se nachází v č.6/06, str.22
  profile image
jana
06.05.2007 17:26
Je v tom jen jeden háček, rybíz většinou zraje později než jahody, tedy aspoň u nás na zahradě... Takže rybíz do mrazáku a až budou jahody, tak se můžeme pustit do práce, nebo obráceně, ale rybíz zárověň s jahodami na zahrádce nikdy nemám...
  profile image
martina
05.05.2007 20:26
Jakmile bude sezóna,hned tuto lahůdku vyzkouším,protože je bez chemie,a u nás marmeláda je na denním pořádku.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/6

Červen 2006