Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,2 (55x)
4. 8. 2016
Losos zapečený s mandlemi


Snadné
< 60 min
4,2 (55x)

Losos je takovou rybí celebritou: všichni ho znají, všem chutná, je všude dostupný a za všech okolností vypadá dobře (možná až podezřele dobře na to, jak je zdravý). Přidejte vychytanou mandlovou kůrčičku, a budete za hvězdu i vy!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 446.5 kcal
  • Bílkoviny 28.75 g
  • Sacharidy 2.25 g
  • Tuky 34.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(55 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
jorkie
22.01.2016 21:43

Místo eidamu strouhaný parmazán a je to super :)

  profile image
čvachtík
29.11.2009 22:26
souhlasím :)
Andrea Turoková profile image
Andrea Turoková
05.05.2009 20:42
perfektne, len treba ubrat maslo - staci nim vymazat plech a lososa uz nepotierat, je sam o sebe dost mastny. ale inak skvele, rychle a jednoduche!
  profile image
Hany
30.10.2007 11:24
Výborné jídlo, i když já ani manželka na ryby moc nejsme, tak děláme často.
  profile image
Alena
03.09.2007 17:49
Recept se nachází v č.11/05, str.18
  profile image
Olda
10.12.2006 20:18
Vřele doporučuju. Jako přílohu vařené brambory a dále luskovou fazolku+česnek+ředkvičky na kolečka+nadrcené pistácie, opéct s trochou olivového oleje a sukiyaki omáčkou, samozřejmě k pití bílé víno.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/11

Listopad 2005

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.