Kůzlečí maso je opomíjená lahůdka s jemnou mléčnou chutí. Vložte kýtu nebo plec do jednoduché marinády a pak společně s novými bramborami do trouby. Po hodině vyndáte z trouby senzačně voňavou pečínku, na které si pochutná celá rodina.
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 478 kcal
- Bílkoviny 42.67 g
- Sacharidy 26.17 g
- Tuky 21 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/4
Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry