Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,8 (16x)
18. 7. 2014
Kuře s citrony & petrželkové brambory
Apetit
Kuře s citrony & petrželkové brambory
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
3,8 (16x)

Recept z Italské kuchařky od Marcelly Hazan je úplně snadný a božsky dobrý. Navíc je velmi dietní, protože se nepřidává žádný tuk – přesto je kuře šťavnaté a zlaté.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na petrželkové brambory

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 407 kcal
  • Bílkoviny 10.25 g
  • Sacharidy 53.25 g
  • Tuky 14.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/4

Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry

Související články

Šílené diety

Exkurz do historie šílených diet: Na vlastní kůži je raději nezkoušejte

Diety, které slibují jednoduché a rychlé hubnutí, tu byly vždycky. Už antičtí olympijští atleti upřednostňovali fíky, sýry a obilniny před masem, rybami a fazolemi za účelem shození kil. Zmínky o držení půstů se datují do roku 300 a nízkosacharidové diety se provozují od 19. století. Historie však zažila i mnohem bizarnější způsoby shazování kil.