Recept z Italské kuchařky od Marcelly Hazan je úplně snadný a božsky dobrý. Navíc je velmi dietní, protože se nepřidává žádný tuk – přesto je kuře šťavnaté a zlaté.
4
Suroviny
4
Na petrželkové brambory
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 407 kcal
- Bílkoviny 10.25 g
- Sacharidy 53.25 g
- Tuky 14.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2011/4
Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry