Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,3 (43x)
1. 2. 2016
Krůtí stehna pečená s česnekem a rozmarýnem


Velmi snadné
< 10 min
4,3 (43x)

Tip na neotřelý nedělní či jinak sváteční oběd. Recept výborně funguje také s jehněčí kýtou. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4402 kcal
  • Bílkoviny 533 g
  • Sacharidy 223 g
  • Tuky 157 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(43 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Lenka Maturova profile image
Lenka Maturova
06.02.2017 22:34

Děkuji za recept, tahle mňamka nás opravdu nadchla. Rozhodně se k této dobrotě jednoduché na přípravu budu často vracet, recenzí budiž chvála mojí babičky :-)

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/2

Domácí klobáskyOběd na zahřátíDokonalé palačinkySnídaně pro dvaCibule & česnekKoblihy & spol.

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.