Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
4,7 (21x)
18. 7. 2014
šneci z listového těsta
Pexels.com
Křehcí šneci
Pexels.com


< 60 min
4,7 (21x)

Skvělá letní svačina s chutí a vůní pizzy


Nezhasínat obrazovku
12 koláčů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

12 koláčů
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 189.5 kcal
  • Bílkoviny 5.33 g
  • Sacharidy 12.33 g
  • Tuky 13.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Křehcí šneci

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
salmonela
11.08.2008 20:16
Ja robim podobnych slimakov s mensimi obmenami: na listkove cesto namazem taveny syr, polozim platky sunky, rozotriem kecup a okorenim "pizza-korenim". Pripadne sa daju robit slimaci aj s nivovou pomazankou, alebo dalsia obmena: zmiesat maslo s prelisovanym cesnakom. Vsetky druhy su vynikajuce a je to rychlovka.

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.