Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,6 (28x)
7. 10. 2015
Kotlety s hořčičnou omáčkou
Apetit
Kotlety s hořčičnou omáčkou
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,6 (28x)

Vynikající a jednoduché. Kotlety se vyplatí mít v mrazáku, protože pak už k nim jen stačí přidat pár ingrediencí a luxusní oběd pro celou rodinu máte za pár minut na stole. Třeba jako tyto kotlety s hořčičnou omáčkou...


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 253.75 kcal
  • Bílkoviny 1.5 g
  • Sacharidy 5.75 g
  • Tuky 23.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/7

* Grilujte s námi!* Zahradní slavnost* Chorizo, kapary, rukola* Kávové osvěžení* Upečte si domácí croissant

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.