Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,9 (8x)
18. 7. 2014
Kotletky se šalotkami a hruškami
Rawpixel.com
Kotletky se šalotkami a hruškami
Rawpixel.com


Snadné
< 60 min
4,9 (8x)

Vepřové dostane díky spojení se šťavnatými hruškami úplně jiný rozměr!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 616 kcal
  • Bílkoviny 37 g
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 28.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
ladyjane
28.03.2009 22:21
Na to, že jsem ve vaření začátečík, tak se pokrm vyvedl bájenčně! Místo lístků šalvějě jsem tuto bylinu použila v sypané formě - prodávané jako čaj. Výsledek neměl chybu! Hrušky k masu jsou super.
  profile image
Alenka
01.09.2008 02:32
Já jsem sice neměla šarlotky, ani moc koření, takže jsme zůstali jen u cibule, ale zalila jsem kotlety bílým vínem - velice delikátní záležitost.
  profile image
Petra
29.12.2007 15:07
Jelikož jsem nesehnala šalotky,vybrala a použila jsem malé cibulky a ... Je to ňamka kombinace hrušek a cibule. Doporučuji.
  profile image
markét
21.07.2007 14:16
Tak to je opravdu velmi svěží oživení vepřových kotletek, šalvěje se vůbec nebojte, zejména pak ne čerstvého. Jako příloha jsou ideální malé nové opečené branbůrky promíchané s máslou a emně pokrájenou janí cibulkou.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/4

Duben 2006

Související články