Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,7 (11x)
18. 7. 2014
Voňavé kotlety
Apetit
Voňavé kotlety
Apetit


Snadné
< 45 min
4,7 (11x)

Díky výjimečně aromatickému pylu mají květy bezu fantastickou parfémovací schopnost. Jak navoní obyčejné vepřové, o tom vás přesvědčí tenhle jednoduchý a libovonný recept na voňavé vepřové kotlety s pečenými bramborami.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 351.5 kcal
  • Bílkoviny 22.5 g
  • Sacharidy 23.75 g
  • Tuky 17.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/6

Červen 2006

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.