Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,8 (12x)
18. 7. 2014
Voňavé kotlety
Apetit
Voňavé kotlety
Apetit


Snadné
< 45 min
4,8 (12x)

Díky výjimečně aromatickému pylu mají květy bezu fantastickou parfémovací schopnost. Jak navoní obyčejné vepřové, o tom vás přesvědčí tenhle jednoduchý a libovonný recept na voňavé vepřové kotlety s pečenými bramborami.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 351.5 kcal
  • Bílkoviny 22.5 g
  • Sacharidy 23.75 g
  • Tuky 17.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
05.09.2007 08:37
Recept se nachází v č.6/06, str.40
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/6

Červen 2006

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.