Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (50x)
9. 7. 2014
Koložvárska kapusta (Kološvárské zelí)
Koložvárska kapusta (Kološvárské zelí)


Snadné
> 60 min
4,3 (50x)

Kološvárské zelí je kombinace masové směsi, dušeného kysaného zelí a rýže, to vše společně zapečené v jednom pekáčku. Jakkoliv se to zdá podivné, výsledek je naprosto famózní. Připravte si syté podzimní jídlo, které zahřeje i zasytí. Takže pokud máte rádi kysané zelí v jakékoliv podobě, tuhle rozhodně nesmíte opomenout!


Nezhasínat obrazovku

Porce

6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 423.5 kcal
  • Bílkoviny 24.67 g
  • Sacharidy 64.83 g
  • Tuky 13.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: papulka

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Hodnocení receptu

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(50 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Zelí podle Václava Friče