Pamatujete si kokosky z cukrárny? Tohle je jejich zmenšená luxusní verze, která spojuje kokosové kolečko, hříšný čokoládový krém, nakyslou brusinkovou zavařeninu a křehkou kokosku, která se v ústech doslova rozplyne. To vše je ještě namočené do čokolády. Nezní to jako sen?
Porce
Suroviny
Porce
Na kokosová kolečka
Na kokosky
Na čokoládový krém
Na dokončení
Na 1 porci
- Energie 2088.5 kcal
- Bílkoviny 33 g
- Sacharidy 175.5 g
- Tuky 139.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/12
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/12
Chcete prožít ty nejkouzelnější Vánoce? Vezměte si na pomoc prosincové číslo Apetitu, které vychází už 11. 11. 2021. Do vánočního čísla jsme sepsali vše, co potřebujete k prožití klidného a pohodového adventu. S mladým párem se připravíme na první společně prožité svátky – podávat budeme vylepšené klasické štědrovečerní menu. Přidáme i praktické rady, jak večeři zvládnout na jedničku. Domov sladce provoníme cukrovím od redakce, Pepy Maršálka i tím bezlepkovým od Radky Vrzalové. Slavnostní tabuli ozdobíme dechberoucími svátečními dezerty a pro návštěvu připravíme naprosto nezapomenutelnou hostinu. Přidáme i tipy na vánoční dárky pro gurmány a milovníky vaření. Chybět nebude ani inspirace na rychlé recepty, které zvládnete připravit i během vánočního shonu. Na cestu se tentokrát vydáme do rakouského regionu Salcbursko, kde ochutnáme všechny tamní speciality. Přejeme vám příjemné přípravy, klidný advent a spoustu krásných okamžiků s vašimi nejbližšími, redakce Apetitu