Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (7x)
24. 4. 2023
Jarní variace na Cobbův salát
Apetit
Jarní variace na Cobbův salát
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (7x)

Volně jsme se inspirovali slavnou americkou klasikou, Cobbovým salátem, přidali náruč svěžích jarních surovin a vznikl salát, kterého se v redakci nemůžeme nabažit. Navíc se dá snadno doplňovat ve stylu „co dům a trh dal“.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Na křupavou cizrnu

Na medovo-citronovou zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4017 kcal
  • Bílkoviny 206 g
  • Sacharidy 316 g
  • Tuky 198 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/5

Užijte si s květnovým Apetitem jedno z nejkrásnějších období v roce. Uspořádejte s námi pro své blízké hostinu pod širým nebem, kde zkrátka jídlo chutná nejlépe. V menu by neměla chybět májová brynza i první úroda čerstvé zeleniny i ovoce  –  chřest, špenát, jarní cibulka, rebarbora, ředkvičky, jahody... Připravte si pestré saláty plné rozmanitých chutí i barev a podlehněte kouzlu snadné přípravy masových kuliček z trouby. Mamince upečte za vždy otevřenou náruč k svátku dechberoucí dezert.  Taťána Shamma vás naučí pohlížet zcela jinak na stravování bez masa, Hana Šindelářová vám prozradí vše, co jste chtěli vědět o zavařování, Anička Grosmannová se ve své glose zamyslí nad lidovým jídlem a Hanka Zemanová vás díky své stejnojmenné kuchařce provede rytmem roku.  Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Ředkvičky udělají z obyčejného sendviče křupavý zážitek

Ředkvičkové listy nevyhazovat! Skvěle se hodí do polévek, pesta, omelet i smoothie

Většina z nás je bezmyšlenkovitě odkrajuje a vyhazuje. Přitom ředkvičkové listy jsou plné chuti, vitaminů a kulinárních možností. Ať už jste milovníci bezodpadového vaření, nebo prostě chcete vyzkoušet něco nového, ředkvičkové listy si zaslouží vaši pozornost. Jsou výborné do polévek, skvěle chutnají v pestu a překvapí vás i v omeletách nebo smoothie. Poradíme vám, jak je správně zpracovat, aby vynikla jejich chuť i potenciál.