Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (17x)
30. 9. 2016
Jahody & pěna z bílé čokolády
Apetit
Jahody & pěna z bílé čokolády
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (17x)

Pro každého Švéda jsou jahody symbolem léta, zejména ty lesní. Obligátní šlehačku vylepšila Katarina bílou čokoládou a osvěžila citronem.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 752.25 kcal
  • Bílkoviny 11.5 g
  • Sacharidy 39.25 g
  • Tuky 61.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Radim
24.03.2008 14:40
Tato pěna je velmi jednoduchá a chuťově úžasná, doporučuji všem vyzkoušet!! Všichni přátelé se olizovali až za ušima!
  profile image
arsinoe
15.06.2007 08:26
uzasna a skvela rychlovka - ani ne za 5 minut bylo hotovo. pro prepadovou navstevu jako stvoreny ;o)
  profile image
Pavlína
17.03.2007 18:31
Je to bez chyby, a čokoládu můžete použít jakoukoliv. Rozpouští se na jazyku jako sen.
  profile image
Zuzana
17.03.2007 18:29
Tento dezert připravuji při jakékoli příležitosti a slavím s ním VELKÉ úspěchy. Doporučuji všem, zkuste ho, nebudete litovat. Je velmi jednoduchý na přípravu. Naprostá lahoda.
  profile image
adamkopp
23.07.2006 13:14
Nepouzivejte bilou Milku (ona zustava furt tuha a nejde rozmichat). Konkurencni Orion bez problemu.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/7

Červenec 2004