Jáhly jsou loupané proso a spolu s pohankou se v Beskydech jedly odedávna. Jsou nejen dobré, ale také plné vitamínů, minerálů a neobsahují lepek. Jáhlové kaše na sladko po ránu zahřeje, rozjasní den a navíc uděláte něco pro své zdraví, ať už jí připravíte z mléka nebo rostlinné alternativy. Ovoce obměňujte podle sezóny a dostupnosti.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2153 kcal
- Bílkoviny 64 g
- Sacharidy 274 g
- Tuky 91 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: