Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
3,9 (87x)
28. 7. 2016
Jáhlová kaše se švestkami
Apetit
Jáhlová kaše se švestkami
Apetit


Snadné
< 45 min
3,9 (87x)

Jáhly jsou loupané proso a spolu s pohankou se v Beskydech jedly odedávna. Jsou nejen dobré, ale také plné vitamínů, minerálů a neobsahují lepek. Jáhlové kaše na sladko po ránu zahřeje, rozjasní den a navíc uděláte něco pro své zdraví, ať už jí připravíte z mléka nebo rostlinné alternativy. Ovoce obměňujte podle sezóny a dostupnosti.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2153 kcal
  • Bílkoviny 64 g
  • Sacharidy 274 g
  • Tuky 91 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(87 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Dokonalá ovesná kaše

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/7