Důkaz toho, že luxusní dezert se dá připravit i z obyčejných surovin. A navíc – příprava je hračka!
4
Suroviny
4
Na hruškové čatní
Na skořicovou pěnu
Na jablka
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 654.25 kcal
- Bílkoviny 7.5 g
- Sacharidy 90 g
- Tuky 23.5 g
Postup přípravy
Autor: Jan Souček, z vydání Apetit 2012/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/12
Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna