Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (2x)
1. 12. 2016
Jablka v těstě se skořicovou pěnou a hruškovým čatní
Apetit
Jablka v těstě se skořicovou pěnou a hruškovým čatní
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (2x)

Důkaz toho, že luxusní dezert se dá připravit i z obyčejných surovin. A navíc – příprava je hračka!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na hruškové čatní

Na skořicovou pěnu

Na jablka

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 654.25 kcal
  • Bílkoviny 7.5 g
  • Sacharidy 90 g
  • Tuky 23.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Jan Souček, z vydání Apetit 2012/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/12

Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna

Související články