Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,8 (18x)
11. 1. 2019
Hráškový krém s mátou a skořicí
Apetit
Hráškový krém s mátou a skořicí
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,8 (18x)

Tahle polévka si vás získá jemnou chutí i barvou. Krásu neztratí, i pokud ji připravíte z mraženého hrášku – bylo by ale škoda nevyužít toho, že ten čerstvý právě prožívá krátké období vrcholné formy!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 356.5 kcal
  • Bílkoviny 9.25 g
  • Sacharidy 24.5 g
  • Tuky 23.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Kristýna Malečková profile image
Kristýna Malečková
22.10.2014 16:24

Polevka je naprosto uzasna, klidne lze pridat i vice hrasku, pro jeste vyraznejsi hraskovou chut..

  profile image
Alena
02.09.2007 12:57
Recept se nachází v č.6/05, str.50
  profile image
Viky
28.08.2006 15:34
Tahle polévka je vážně výborná! Když ji chci jako lehčí oběd, dám tam místo skořice citronovou šťávu a rozmíchám jedno vejce...

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/6

Červen 2005