Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
8. 3. 2007
Garnáty po thajsku


< 30 min
0,0 (0x)
Velké garnáty jsou ideální pro rychlou úpravu. Buď je napíchejte na jehlice a pečte na středu grilu, nebo zabalte do alobalu a položte ke kraji.

Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na marinádu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 168.75 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 29.25 g
  • Tuky 5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Garnáty po thajsku

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

thai curry

KVÍZ: Víte, co je pad thai, galangal nebo tom kha? Jak znáte thajskou kuchyni?

Máte rádi, když vám hoří pusa? Užíváte si voňavé pokrmy plné chutí? Pak jste určitě objevili poklady thajské kuchyně, které patří mezi světové evergreeny. K tomu všemu jsou rychlé a lehké – k jejich přípravě se používají čerstvé  suroviny, které není potřeba dlouze vařit. Thajským jídlům dodávají lahodnou chuť zejména citronová tráva, rybí omáčka, kari pasta či kokosové mléko. Pusťte se do našeho kvízu a zjistěte, kolik toho víte o proslulé asijské kuchyni!