Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,7 (11x)
11. 8. 2016
Feijoada brasileira


Snadné
> 60 min
4,7 (11x)

Tohle jídlo je pilířem brazilské kuchyně a vychutnat si v něm můžete vepřové v mnoha úpravách.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Na přípravu masa

Na doplnění

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1674 kcal
  • Bílkoviny 71.25 g
  • Sacharidy 122.25 g
  • Tuky 104.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/2

Únor 2008

Související články

Maďarský ,šoulet‘

Jak naložit s klobáskou? Šup s ní do jídla! 10 skvělých receptů

Kolik různých druhů klobásek znáte? Která je nejlepší? Výrobků z mletého masa ve střívku existuje nespočet. Liší se zejména druhem masa, hrubostí mletí a zpracováním. Klobásky, ať už domácí nebo kupované, sušené, uzené či čerstvé, skvěle poslouží jako studená chuťovka i teplý hlavní chod. Dodají chuť polévkám i pokrmům z luštěnin nebo si je můžete vychutnat jen tak třeba grilované.