Teplý fazolový salát, ideální jako lehký oběd nebo zdravá bezmasá večeře. Když česnek, cibulku a rozmarýn osmažíte, získá hloubku. A přesně to je tajemství úžasné chuti tohoto vydatného fazolového salátu.
6
Suroviny
6
Navíc na ozdobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 597.5 kcal
- Bílkoviny 34.5 g
- Sacharidy 88.33 g
- Tuky 12.83 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/7
Červenec 2006