Zářivá fazolová polévka nejdřív potěší oko a pak si lžící naberete od okraje a v ústech se vám rozlije lahodně ostrá chuť. Fazolačka s klobásou získá mnohem jemnější konzistenci, když ji naservírujete stejně jako my s kopečkem zakysané smetany. A je jedno, jestli v době oběda, nebo jako sytou a hřejivou večeři.
Videorecept
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 348.33 kcal
- Bílkoviny 15.33 g
- Sacharidy 34.17 g
- Tuky 17 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/11
Listopad 2008