Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
3,8 (84x)
7. 11. 2018
Dýňový cheesecake s karamelovou krustou a pekanovými ořechy
Apetit
Dýňový cheesecake s karamelovou krustou a pekanovými ořechy
Apetit


Snadné
< 120 min
3,8 (84x)

Dýňový cheesecake uchvátí svou výraznou barvou – a ta chuť! Stačí lžičkou rozbít karamelovou krustičku a pustit se do krémové oranžové slasti pod ní. Podzim snad nikdy nebyl sladší! Pečený dýňový cheesecake voní po perníku, který tvoří základ dortu, a také jsme perníkové koření přidali do krémové náplně. Zkrátka pohádka na talíři.


Nezhasínat obrazovku
Pro 8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Na náplň

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2941 kcal
  • Bílkoviny 95 g
  • Sacharidy 191 g
  • Tuky 197 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(84 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/11

Listopadové číslo Apetitu vám pomůže hravě překonat pošmournost podzimu. Celé jsme ho totiž pojali jako návod, jak si listopad zamilovat – a věřte nebo ne, s našimi recepty to bude hračka! Právě proto, že předposlední měsíc v roce je v naší zeměpisné šířce šedivý, sychravý a smutný, rozhodli jsme se aspoň na chvíli přenést do Asie a vychutnat si všechny chutě, vůně a hlavně barvy, které tamní kuchyně nabízí. Můžete si tak s námi odskočit do Vietnamu, Thajska i Koreje. Čekají vás nejbarevnější recepty od Kamily Kamu Rundusové, opulentní indická hostina, dezerty plné exotických surovin či speciality z kuchyně šéfkuchaře Zdeňka Křížka. Nechybí ovšem ani recepty z oblíbené dýně či poctivé kachní hody. S novým Apetitem si letošní listopad opravdu užijete! Apetit, napsáno s chutí.