> 120 min
5,0
Dušené hovězí po řecku s rozinkami
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
> 60 min
4,8
Jehněčí plec s cizrnou
> 60 min
5,0
Dušené hovězí po čínsku
< 30 min
4,1
Dušená cizrna s uzeným
> 60 min
3,5
Dušená kachna s nudlemi
> 60 min
3,4
Dušené telecí maso na šalvěji, bílém víně a smetaně
< 75 min
4,2
Dušené krůtí maso se zeleninou
< 20 min
4,9
Telecí blanket
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví